MIDDAGSTIPS
Idag blev det rester till middag.
Stekt lax och grönsaker, tillsammans med stekt halloumi och fruktig sallad (bladspenat, äpple, vindruvor, jordgubbar, majs).
När jag åt "salladen", tänkte jag att det hade varit precis lika gott, utan den stekta laxen. Således gör jag en anteckning om att Halloumisallad inte alls är fel :).
Det går givetvis att pynta det hela lite extra, med t ex rostad majs och solrosfrön :). Jag har aldrig varit mycket för dressing, så det här är perfekt för mig :).

Den 24 november 2015, började jag mitt nya liv. I denna hälsodagbok skriver jag om de upptäckter och funderingar jag har kring min mathållning och min hälsa, med ett gluten-, laktos- och sockerfritt liv samtidigt som jag lär mig mer om vegetarisk mat. Jag låter aktivitetsarmbandet från Fitbit sporra mig till dagliga promenader/x antal steg. Målet är att gå ned i vikt samt att få optimal hälsa utan artrosvärk.
måndag 2 april 2018
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar