![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgJnhA3KF8l7K5ytzm-9dYo8wtDn8ItllUHNoRrshyfe4epYQecbQU_qsh8LFi-hkzICeqtqxspiTKnHbXCtwCdMPO5Zzcp1DvbZoYc5unlaqJHEM3m2LaHLwl5Ug81Doo0BXBTdVWso4U/s320/cecilias+n%25C3%25B6trutor....jpg)
RECEPT
botten
4 dl mandlar
10 st dadlar
1 msk kokosolja
1 nypa vaniljpulver
1 nypa himalayasalt
Kärna ur dadlarna. Blanda med resten av ingredienserna i en matberedare. Ta fram en kvadratisk/rektangulär form som du lägger ett bakplåtspapper i. Tryck ut massan - ca 1 cm tjock.
topping
2 st avokado
1½ dl kakao
1 dl kokosolja
2 msk nescafe/lakritspulver
1 nypa himalayasalt
ca ½ dl honung
Skala och kärna ur avokadon. Blanda med resten av ingredienserna i en matberedare.
Bred ut krämen på nötbottnen. Ställ i kylen för att stelna. Pudra gärna med kakao eller lakritspulver - eller varför inte strö över bipollen.
Skär upp i bitar. 12 st kan vara lagom.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar