Här är ett recept på ett bröd jag vill baka. Kesobröd kallas det. Receptet finns i bloggen supermat.devote.se.
Jag skulle nog vilja kalla det för keso- och fröbröd - i o m att det är 2 dl olika sorters frön i brödet :).
INGREDIENSER
4 ägg
250 g keso
½ dl linfrön/chiafrön
½ dl pumpafrön
½ dl solrosfrön
½ dl sesamfrön
1 msk fiberhusk
1 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
salt
brödkrydda (t ex en blandning av fänkålsfrön, anisfrön och kummin)
GÖR SÅ HÄR
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda alla ingredienser.
Häll smeten i en brödform.
Toppa med pumpafrön.
Grädda i ca 60 minuter.

Den 24 november 2015, började jag mitt nya liv. I denna hälsodagbok skriver jag om de upptäckter och funderingar jag har kring min mathållning och min hälsa, med ett gluten-, laktos- och sockerfritt liv samtidigt som jag lär mig mer om vegetarisk mat. Jag låter aktivitetsarmbandet från Fitbit sporra mig till dagliga promenader/x antal steg. Målet är att gå ned i vikt samt att få optimal hälsa utan artrosvärk.
måndag 21 december 2015
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar