FRUKT
banan
apelsin
mandarin
lime
kiwi
citron
ananas
jordgubbe
passionsfrukt
honungsmelon
blåbär
boisenbär
cantaloupemelon
melon
druvor
grapefrukt
GRÖNSAKER
morot
selleri
gurka
aubergine
ingefära
sallad
paprika
potatis
squash
spenat
tomat
sötpotatis
broccoli
palsternacka
bambuskott
KÖTT - FISK - ÄGG
MJÖLKPRODUKTER
laktosfria alternativ
keso
KORN, FRÖ, NÖTTER, RIS M M
havre
ris
quinoa
hirs
bovete
risnudlar
riskakor
glutenfritt mjöl (bovetemjöl, rismjöl, mandelmjöl m fl)
glutenfri pasta
cornflakes
jordnötter
valnötter
macademianötter
majsmjöl
rismjöl
sesamfrö
solroskärnor
![KOSTDAGBOK hälsoresa](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQ7ljybasvyF4RoRRuAM4bGG4Kq61MgLREHiIPujwZCx4crU2h_RXIVxWjzhN71Ph8e_bqbkyhaO92YIP8mjH5cQ_FOpRcnMmEt5autKew9hrB6AAWTu84dnKaq8tK9tcpZdn-ZG4V5Q8q/s1600/promenadv%25C3%25A4g+1250.jpg)
Den 24 november 2015, började jag mitt nya liv. I denna hälsodagbok skriver jag om de upptäckter och funderingar jag har kring min mathållning och min hälsa, med ett gluten-, laktos- och sockerfritt liv samtidigt som jag lär mig mer om vegetarisk mat. Jag låter aktivitetsarmbandet från Fitbit sporra mig till dagliga promenader/x antal steg. Målet är att gå ned i vikt samt att få optimal hälsa utan artrosvärk.
söndag 6 december 2015
MAGVÄNLIG MAT - utifrån ett FODMAP-tänk?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar